Το ιστολόγιο του Συλλόγου Μαιών – Μαιευτών Ναυπλίου ενθαρρύνει τη δημοσίευση άρθρων και επιστολών από τα μέλη του, σχετικά με ζητήματα που αφορούν στη Μαιευτική, καθώς και ανακοινώσεις από Μαίες και Μαιευτές ολόκληρης της Ελλάδας και της Κύπρου σχετικά με τις δράσεις που αναλαμβάνουν στα πλαίσια των επαγγελματικών τους καθηκόντων (ομιλίες, προληπτικό έλεγχο κλπ).
Επίσης δημοσιεύονται ανακοινώσεις εκδηλώσεων, σεμιναρίων, συμποσίων και συνεδρίων που αφορούν σε Μαιευτικά, Γυναικολογικά και Νεογνολογικά – Παιδιατρικά θέματα που διοργανώνονται σε όλη την Ελλάδα και το Εξωτερικό.

Οδηγίες για δημοσίευση άρθρων και επιστολών

Το άρθρο μπορεί να είναι επιστημονικό (οπότε και ακολουθούνται οι διεθνείς κανόνες για τη δημοσίευση επιστημονικών άρθρων) ή ενημερωτικά για τον πληθυσμό κείμενα, στα οποία ωστόσο απαραίτητα δημοσιεύεται η βιβλιογραφία. Όλα τα κείμενα συνοδεύονται από εισαγωγική σελίδα με τον τίτλο του άρθρου και τα πλήρη στοιχεία του αποστολέα (όνομα, επώνυμο, ιδιότητα, διεύθυνση, τηλέφωνο επικοινωνίας και email). Τα προσωπικά στοιχεία που δημοσιοποιούνται είναι: όνομα, επώνυμο, ιδιότητα και θέση εργασίας (Νοσοκομείο, Κέντρο Υγείας κλπ).
Οι επιστολές αφορούν επίσης σε θέματα σχετικά με τη Μαιευτική και την υγεία της Γυναίκας και της Οικογένειας. ΔΕΝ δημοσιεύονται ανυπόγραφες επιστολές ή επιστολές με πολιτικό, υβριστικό, προπαγανδιστικό και δυσφημιστικό περιεχόμενο ή επιστολές διαφημιστικού χαρακτήρα.

Ανακοινώσεις σεμιναρίων και συνεδρίων

Δημοσιεύονται ανακοινώσεις σεμιναρίων, συνεδρίων, συμποσίων και ημερίδων που διοργανώνονται από τους υπόλοιπους Συλλόγους Μαιών, από σχετικούς φορείς και άλλους Συλλόγους, με θεματολογία που αφορά θέματα Μαιευτικής, Γυναικολογίας, Νεογνολογίας, Παιδιατρικής και γενικότερα θέματα υγείας της γυναίκας, του παιδιού και της οικογένειας.
Για τη δημοσίευση τέτοιου είδους ανακοινώσεων είναι απαραίτητη η επισύναψη της ανακοίνωσης ή/και του προγράμματος σε μορφή word ή pdf καθώς και της αφίσας σε μορφή jpg ή jpeg. Η ανακοίνωση πρέπει να παρέχει πλήρεις οδηγίες για την εγγραφή των ενδιαφερόμενων και κάθε δυνατή πληροφορία (χρόνο, τόπο διεξαγωγής, κόστος συμμετοχής κλπ)

Οι ανακοινώσεις παραμένουν με τη μορφή άρθρου στην κεντρική σελίδα για μία εβδομάδα, ο χρόνος δημοσίευσης όμως μπορεί να τροποποιηθεί αναλόγως του όγκου δημοσιεύσεων. Η δημοσίευση, ωστόσο, παραμένει στο αρχείο του ιστολογίου και είναι διαρκώς προσβάσιμη.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s