Ο Σύλλογος Μαιών – Μαιευτών Ναυπλίου, μέσα στα πλαίσια του κοινωνικού και επιστημονικού του ρόλου, διοργανώνει ομιλίες και διαλέξεις με θεματολογία που αφορά στη Γονεϊκότητα, στην πρόληψη του γυναικολογικού καρκίνου, στην αντισύλληψη και την αποφυγή των σεξουαλικά μεταδιδόμενων νοσημάτων, στην εγκατάσταση του Μητρικού Θηλασμού και στην προαγωγή της υγείας του παιδιού και της Γυναίκας σε κάθε φάση του αναπαραγωγικού της κύκλου. Για το σκοπό αυτό διοργανώνει τακτικά ομιλίες και διαλέξεις, καθώς και σεμινάρια σχετικά με τα ανωτέρω θέματα.
Ο Σύλλογός μας είναι διαθέσιμος για τη διοργάνωση τέτοιων ομιλιών σε συνεργασία με Νομαρχίες, Δήμους, Κοινότητες, Συλλόγους Γυναικών, Πολιτιστικούς Συλλόγους, Κλινικές, Κέντρα Υγείας και Σχολεία, στους Νομούς Αργολίδας, Κορινθίας, Αρκαδίας, Μεσσηνίας και Λακωνίας.
Οποιοσδήποτε από τους ανωτέρω φορείς επιθυμεί τη διοργάνωση τέτοιων διαλέξεων, μπορεί να επικοινωνεί με το Σύλλογο στο τηλέφωνο 2752098151, καθημερινά εκτός Τετάρτης και Πέμπτης, ώρες 10:00 – 13:00.
Η συμμετοχή των ομιλητών του Συλλόγου Μαιών – Μαιευτών Ναυπλίου είναι αφιλοκερδής.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s