Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Μαιών και Μαιευτών Περιφέρειας Εφετείου Ναυπλίου προσκαλεί όλα τα μέλη που ζουν και εργάζονται στην περιοχή ευθύνης του στην Ετήσια Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 21 Μαρτίου 2010 και ώρα 11:00 στο Ξενοδοχείο «Αμφιτρύων» στο Ναύπλιο.
Στα θέματα ημερήσιας διάταξης περιλαμβάνονται: οικονομικός απολογισμός 2009 και προϋπολογισμός 2010, τροποποίηση – επικαιροποίηση Εσωτερικού Κανονισμού Λειτουργίας του Συλλόγου, επαγγελματικά καθήκοντα, πεπραγμένα 2009, προγραμματισμός δράσεων 2010.
Παρακαλείται όποιο μέλος επιθυμεί να συζητηθεί συγκεκριμένο θέμα να το υποβάλλει γραπτώς το αργότερο έως την 20η Μαρτίου.
Εκτός όμως από τη Συνέλευση θα είναι μια ευκαιρία να συγκεντρωθούμε όλοι, να απολαύσουμε έναν καφέ στην υπέροχη θέα που προσφέρει το  Ξενοδοχείο, να γνωριστούμε και να συζητήσουμε.

Πρόσβαση: Το Ξενοδοχείο «Αμφιτρύων» βρίσκεται στην οδό Σπηλιάδου, στην Παλιά Πόλη. Για την πρόσβασή σας ακολουθείτε τη λεωφόρο Άργους (από Άργος, Κόρινθο και Τρίπολη), στρίβετε δεξιά προς το λιμάνι, και συνεχίζετε με τα πόδια όλο ευθεία την Ακτή Μιαούλη και βλέπετε το Ξενοδοχείο στο Αριστερό σας χέρι, απέναντι από το Μπούρτζι.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s