Ένας μεγάλος αριθμός Μαιών και Μαιευτών εργάζονται σε Κέντρα Υγείας, Αγροτικά – Περιφερειακά Ιατρεία και γενικά σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας, προσφέροντας ουσιαστικό έργο στις γυναίκες της επαρχίας. Πολλές φορές, λόγω απόστασης και της ιδιαίτερης γεωγραφίας της χώρας μας, η επικοινωνία δεν είναι εύκολη.
Για το λόγο αυτό σκεφτήκαμε πως Μαίες και Μαιευτές, όχι μόνο από την περιοχή ευθύνης του ΣΕΜ Ναυπλίου αλλά και από ολόκληρη τη χώρα, μπορείτε να στείλετε φωτογραφία από την περιοχή που εργάζεστε, στην οποία να απεικονίζεται ο χώρος εργασίας σας και η περιοχή στην οποία υπηρετείτε.
Μαζί λοιπόν με τη φωτογραφία από το Κέντρο Υγείας ή το Ιατρείο που εργάζεστε, στείλτε μας άλλη μία με το χωριό ή την περιφέρειά σας και μια σύντομη επιστολή γνωριμίας, στην οποία να μας συστήνεστε και να μας ενημερώνετε για τις συνθήκες εργασίας σας και τις δράσεις σας στον τοπικό πληθυσμό.
Ελπίζουμε πως συνάδελφοι από όλα τα μέρη της Ελλάδας θα ανταποκριθείτε στο κάλεσμά μας αυτό, που θα αποτελέσει έναν ακόμη τρόπο γνωριμίας μεταξύ μας και προβολή του τεράστιου έργου που προσφέρει στην επαρχία η ελληνίδα Μαία και ο έλληνας Μαιευτής.

Ηλεκτρονική αποστολή: m_moros@freemail.gr
Ταχυδρομική: Σύλλογος Μαιών – Μαιευτών Ναυπλίου
Γενικό Νοσοκομείο Ναυπλίου
Μαιευτική Κλινική
Ναύπλιο ΤΚ 21100

Φωτογραφίες που στέλνονται ταχυδρομικά δεν επιστρέφονται.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s