Κατά τη Γενική Συνέλευση των μελών του Συλλόγου Μαιών – Μαιευτών Περιφέρειας Εφετείου Ναυπλίου, εκτός από τα υπόλοιπα θέματα ημερήσιας διάταξης, ετέθη και το θέμα του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας της Μαίας και του Μαιευτή.
Έπειτα από συζήτηση διαφόρων απόψεων – προτάσεων, ομόφωνα καταλήξαμε ότι ο φετινός εορτασμός θα πραγματοποιηθεί στην Καλαμάτα. Πιο συγκεκριμένα, θα τοποθετηθεί ειδικό περίπτερο στην κεντρική πλατεία της πόλης, στο οποίο ο ΣΕΜ Ναυπλίου και οι Μαίες συνάδελφοι της περιοχής θα διανείμουν στον κόσμο ενημερωτικά φυλλάδια σχετικά με το Μητρικό Θηλασμό, την Αντισύλληψη, τον Οικογενειακό Προγραμματισμό, την αποφυγή και πρόληψη των σεξουαλικά μεταδιδόμενων νοσημάτων και θα γίνεται ενημέρωση σχετικά με το τι είναι η Μαία και ο Μαιευτής και ποιά τα καθήκοντα και η προσφορά τους.
Ταυτόχρονα θα υπάρξει μέριμνα για την προβολή ενημερωτικών ταινιών καθώς και για τη γενικότερη προβολή της εκδήλωσης στον τοπικό τύπο και σε τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά μέσα, στα οποία θα αποσταλλεί και δελτίο τύπου.
Στην παραπάνω φωτογραφία βλέπετε την αφίσα του ΣΕΜΝ για τον εορτασμό, μαζί με το θέμα της Παγκόσμιας Ημέρας, όπως ορίστηκε από την ICM για τα επόμενα 6 χρόνια.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s