Αγαπητοί συνάδελφοι,

για την εύρυθμη λειτουργία του Συλλόγου και για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, ενημερώνουμε ότι η επικοινωνία σας με το Σύλλογο από σήμερα έως και τις 15 Ιουλίου 2010 θα έχει ως εξής:

Δευτέρα, Τρίτη και Παρασκευή ώρες 10:00 – 13:οο για κάθε ζήτημα.

Για θέματα που αφορούν στο περιοδικό «Ελευθώ» (μη αποστολή του, διακοπή αποστολής κλπ) αποκλειστικά με fax στο τηλέφωνο 2752022272 (υπ’ όψιν κ. Μώρου) ή με email στη διεύθυνση m_moros@freemail.gr. Και στις δύο περιπτώσεις να αναγράφετε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας σας.

Για εγγραφές, διαγραφές και για τη χορήγηση βεβαιώσεων κάθε είδους απαιτείται τηλεφωνικό ραντεβού με το Γραμματέα τις ημέρες και ώρες που αναγράφονται παραπάνω.

Για τη διεκπεραίωση διαδικασιών μέσω απλού ταχυδρομείου θα απαιτείται μία εβδομάδα από την ημερομηνία παραλαβής της επιστολής σας.

Για πληρωμές ετήσιας συνδρομής θα απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία με την Ταμία του Συλλόγου και αποστολή της συνδρομής μόνο στην ίδια.

Για ραντεβού των μελών με τον Πρόεδρο, το Γραμματέα και την Ταμία επί προσωπικού, απαιτείται προσωπική επικοινωνία με τον καθένα.

Για πρόσκληση επίσκεψης του Δ.Σ  σε Νοσοκομεία, Κλινικές, Αγροτικά Ιατρεία, Κέντρα Υγείας με σκοπό την επί τόπου ενημέρωση για οποιαδήποτε ζητήματα αφορούν στο Μαιευτικό επάγγελμα απαιτείται η έγγραφη πρόσκληση.

Ο Σύλλογος θα παραμένει κλειστός κατά τους θερινούς μήνες το διάστημα από 15 Ιουλίου έως και 15 Αυγούστου.

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας παρακαλείσθε να λάβετε υπόψη τη σχετική ανακοίνωση δεδομένου ότι δεν θα γίνεται εξυπηρέτηση σε ημέρες και ώρες εκτός των προαναφερθέντων.

Ο Γραμματέας του ΣΕΜ Ναυπλίου

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s