Αγαπητοί συνάδελφοι,

έχοντας ιδιαίτερη αδυναμία στην Πληροφορική και τις εφαρμογές του διαδικτύου, με προβλημάτιζε πάντοτε ο τρόπος με τον οποίο ο Σύλλογός μας θα μπορούσε να εκδόσει κι εκείνος ένα περιοδικό, όχι μόνο για τα μέλη του αλλά για κάθε Μαία και Μαιευτή που επιθυμεί να ενημερώνεται για τις εξελίξεις στον κλάδο μας, τις δραστηριότητες του ΣΕΜ Ναυπλίου και κάθε άλλο θέμα που μας αφορά. Λόγω των περιορισμένων οικονομικών δυνατοτήτων του Συλλόγου μας, όμως, η υλοποίηση του σχεδίου αυτού δεν ήταν εφικτή, τουλάχιστον επί του παρόντος.
Τότε σκέφτηκα πως το παραπάνω εμπόδιο μπορούσε να ξεπεραστεί με τη δημιουργία ενός ηλεκτρονικού περιοδικού σε μορφή pdf ή παρουσίασης powerpoint. Σαφώς απλοϊκή μορφή συγκριτικά με τα «κανονικά» ηλεκτρονικά περιοδικά αλλά αποτελεί τουλάχιστον ένα μικρό βήμα που ίσως στο μέλλον τελειοποιηθεί.
Ανά τρίμηνο, λοιπόν, το ηλεκτρονικό μας περιοδικό θα μπορεί να στέλνεται σε κάθε συνάδελφο, σε ολόκληρη τη χώρα, αρκεί να διαθέτει email. Η δομή και το περιεχόμενό του, καθώς και η ονομασία του, αποτελούν έκπληξη.
Όποιος συνάδελφος ενδιαφέρεται να το λαμβάνει, λοιπόν, παρακαλείται απλά να στείλει το email του, αναφέροντάς μας απλά ονοματεπώνυμο και περιοχή κατοικίας/εργασίας του.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s