Όπως σας είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενη δημοσίευση, ο Σύλλογός μας δια του Γραμματέα του, προχωράει στην έκδοση ενός ηλεκτρονικού περιοδικού. Θεωρούμε ότι αυτή είναι μια πρωτότυπη κίνηση καθώς ο χώρος μας εκδίδει το επιστημονικό περιοδικό «Ελευθώ» από το Σύλλογο της Αθήνας αλλά πλέον θα διαθέτει και περιοδικό σε ηλεκτρονική μορφή.
Το περιοδικό μας θα ονομάζεται «Αγνοδίκη» προς τιμή της αρχαίας Μαίας και πρώτης Γυναικολόγου και θα περιέχει ανακοινώσεις και δράσεις του ΣΕΜ Ναυπλίου καθώς και μικρά άρθρα. Με άλλα λόγια δεν πρόκειται για επιστημονικό περιοδικό με όλους τους κανόνες που διέπουν ανάλογα έντυπα αλλά μάλλον μια ηλεκτρονική εφημερίδα – περιοδικό, το οποίο θα διατίθεται κάθε τρίμηνο.
Η αρχική σκέψη ήταν να στέλνεται ηλεκτρονικά μόνο στα μέλη του ΣΕΜ Ναυπλίου αλλά αργότερα αποφάσισα πως οποιαδήποτε Μαία και Μαιευτής, σε όποιο σημείο της Ελλάδας και της Κύπρου αν βρίσκεται, θα μπορεί να το λαμβάνει και να συμμετάσχει σε αυτό, εφόσον το επιθυμεί, αρκεί να μου αποστείλει ένα email στο οποίο θα το λαμβάνει.
Το περιοδικό, όπως θα δείτε, είναι αρκετά «απλοϊκό» σε δομή και μορφή μιας και δημιουργήθηκε χωρίς να διαθέτω ειδικές γνώσεις αλλά ελπίζω ότι οι αναγνώστες θα δείξετε κατανόηση και στο μέλλον θα μπορέσω, μαζί με τις υποδείξεις σας, να το βελτιώσω περισσότερο.

Μιχάλης Μώρος
Γεν. Γραμματέας ΣΕΜΝ

Advertisements

One response »

  1. Ο/Η Μαλλιαρού Μαρία λέει:

    Σας αποστέλλω το mail μου,προκειμένου να λαμβάνω το ηλεκτρονικό περιοδικό «Αγνοδίκη».Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s