Η Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και το τμήμα Μαιευτικής του Ανώτατου Τεχνολογικού Ιδρύματος Αθήνας συνδιοργανώνουν το πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών «Έρευνα στη Γυναικεία Αναπαραγωγή» για το ακαδημαϊκό έτος 2010 – 2011, το οποίο έχει διάρκεια δύο έτη και οδηγεί στην απονομή μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης (MSc).
Στο πρόγραμμα, εκτός των άλλων, γίνονται δεκτοί και δέκα απόφοιτοι ΤΕΙ, ιδίως του τμήματος Μαιευτικής αλλά και άλλων συναφών τμημάτων. Τα δίδακτρα ανέρχονται σε 2.000 ευρώ κατά έτος σπουδών (1.000 ευρώ το εξάμηνο).
Αιτήσεις συμμετοχής υποβάλονται από 16 έως και 31 Ιουλίου 2010 και από 1 έως και 30 Σεπτεμβρίου 2010 στη Γραμματεία του προγράμματος στο Ενδοκρινολογικό τμήμα των εξωτερικών ιατρείων του Αρεταίειου Νοσοκομείου Αθηνών.
Για περισσότερες πληροφορίες, απαραίτητα δικαιολογητικά και αίτηση συμμετοχής, απευθύνεστε στην ιστοσελίδα http://www.researchreproduction.gr. Η Γραμματεία του προγράμματος θα παραμείνει κλειστή το μήνα Αύγουστο, ωστόσο μπορείτε να απευθύνεστε και στη Γραμματεία Μεταπτυχιακών προγραμμάτων της Ιατρικής Σχολής, στα τηλέφωνα 2107462032 και 2107462035

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s