Η Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, ανακοινώνει τη λειτουργία του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών υψηλού ακαδημαϊκού επιπέδου διάρκειας ενός (1) έτους, το οποίο οδηγεί στην απονομή «Μεταπτυχιακού Τίτλου Σπουδών Master of Sciences (M.Sc.)» καθώς και στην απονομή «Διδακτορικού Διπλώματος (Ph.D),» της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών στον «Έλεγχο του Στρες και την Προαγωγή Υγείας». Για την απονομή του διδακτορικού διπλώματος απαιτούνται τουλάχιστον 3 επιπρόσθετα έτη από τον χρόνο απόκτησης του μεταπτυχιακού τίτλου.

Επιστημονικά υπεύθυνος είναι ο Δρ. Γεώργιος Χρούσος Καθηγητής Ιατρικής Σχολής Αθηνών σε συνεργασία με τη Δρ. Χριστίνα Δαρβίρη Καθηγήτρια ΑΕΙ Επισκ. Καθηγήτρια Ιατρικής Σχολής Αθηνών.

Η έναρξη του μεταπτυχιακού προγράμματος ορίζεται τον Οκτώβριο του 2010 και περιλαμβάνει δύο εξάμηνα για την ολοκλήρωση του. Ο αριθμός των εισακτέων θα είναι 35 κατ’ ανώτατο όριο.

Στο Π.Μ.Σ. γίνονται δεκτοί, εφόσον πληρούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις για επιτυχή παρακολούθηση των μαθημάτων, πτυχιούχοι: α) Πανεπιστημιακών τμημάτων Ιατρικής, Παιδαγωγικής, Ψυχολογίας, MME,  Διαιτολογίας, Φυσικής Αγωγής, Νοσηλευτικής, καθώς και πτυχιούχοι αντίστοιχων τμημάτων ομοταγών ιδρυμάτων της αλλοδαπής), ΤΕΙ των τμημάτων Επισκεπτών−τριών Υγείας, Κοινωνικής Εργασίας, Νοσηλευτικής, Μαιευτικής, Φυσικοθεραπείας σύμφωνα με τις προϋποθέσεις του άρθρου 12γ του ν. 2916/2001 (ΦΕΚ 114Α΄) γ) Λοιπών συναφών Τμημάτων Πανεπιστημίων και ΤΕΙ.

Για το διδακτορικό δίπλωμα γίνονται δεκτοί κάτοχοι του ΜΔΕ «Έλεγχος του στρες και προαγωγή της υγείας», καθώς και κάτοχοι άλλου ΜΔΕ συναφούς γνωστικού αντικειμένου.

Η εγγραφή των υποψηφίων στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών συνεπάγεται καταβολή διδάκτρων η οποία ανέρχεται σε 4.000 € ανά εξάμηνο.

Ημερομηνία κατάθεσης των δικαιολογητικών για την συμμετοχή στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών «Έλεγχος του Στρες και Προαγωγή της Υγείας» έως τις 25.08.2010.

Όσοι ενδιαφερόμενοι, θα υποβάλλουν αιτήσεις μετά τις 2 Αυγούστου, θα πρέπει να τις προσκομίσουν στην Κεντρική Γραμματεία των Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων της Ιατρικής Σχολής (τηλ 2107462032).  Κατάθεση αιτήσεων δεν θα γίνεται στο διάστημα 16.08-20.08, καθώς η Γραμματεία θα είναι κλειστή.

Σχετικές πληροφορίες: Γραμματεία Μεταπτυχιακού Προγράμματος «Έλεγχος του Στρες και Προαγωγή της Υγείας» Σωρανού Εφεσίου 4, Ίδρυμα Ιατροβιολογικών Ερευνών της Ακαδημίας Αθηνών (στρογγυλό κτίριο ισόγειο) (Τηλ. 210-6597644) www.grammateia.med.uoa.gr , stressmasters@med.uoa.gr

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s