Σας ενημερώνουμε ότι ο Σύλλογος Μαιών και Μαιευτών της Αθήνας διοργανώνει το 3ο μετεκπαιδευτικό σεμινάριο στο Μητρικό Θηλασμό, από 29 Νοεμβρίου έως και 3 Δεκεμβρίου 2010.
Το σεμινάριο θα λάβει χώρα στο μαιευτήριο «Μητέρα» στην Αθήνα, στο συνεδριακό κέντρο «Ν. Λούρος» και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.
Δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής στο σεμινάριο, ωστόσο απαιτείται η δήλωση συμμετοχής προκειμένου να εξασφαλιστεί η συμμετοχή σας. Υπενθυμίζουμε ότι η παρουσία των εκπαιδευομένων είναι υποχρεωτική καθ’ όλη τη διάρκεια του σεμιναρίου, το οποίο μοριοδοτείται.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το Σύλλογο Μαιών – Μαιευτών Αθήνας στα τηλέφωνα 2106429675 και 2106465691.
Καλούμε όσα μέλη του Συλλόγου Μαιών – Μαιευτών επιθυμούν να συμμετάσχουν στο μετεκπαιδευτικό σεμινάριο, διότι σε αυτό θα διαπραγματευθούμε σημαντικά θέματα επί του μητρικού θηλασμού τα οποία, πέραν της επιστημονικής τους αξίας, βρίσκουν εφαρμογή και στην καθ’ ημέρα άσκηση της μαιευτικής επιστήμης.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s