Αγαπητοί συνάδελφοι,

κατόπιν της (τελευταίας) συνεδρίασης του παρόντος Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Μαιών – Μαιευτών Ναυπλίου, αποφασίστηκε ότι οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, αποτελούμενου από 5 τακτικά μέλη, ενός αναπληρωματικού μέλους και ενός μέλους του πειθαρχικού συμβουλίου, θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011.
Ο τόπος διεξαγωγής των εκλογών θα αποφασιστεί σε δεύτερο χρόνο και θα είναι είτε το Νοσοκομείο Άργους είτε το αντίστοιχο του Ναυπλίου. Θα υπάρξει έγκαιρα σχετική ανακοίνωση.
Υπενθυμίζουμε ότι:

α) δικαίωμα υποψηφιότητας έχουν τα μέλη που πραγματοποίησαν εγγραφή στο μητρώο του ΣΕΜΜΝ  έως και τις 27 Φεβρουαρίου 2009, με άλλα λόγια εάν ασκούν επί διετία τουλάχιστον το επάγγελμα

β) δικαίωμα ψηφοφορίας έχουν όλα τα μέλη που θα πραγματοποιήσουν εγγραφή έως και τις 27 Δεκεμβρίου 2010

γ) και για τις δύο ανωτέρω περιπτώσεις, είναι απαραίτητο τα προς υποψηφιότητα και ψηφοφορία μέλη να μην έχουν οικονομικές προς το Σύλλογο εκκρεμότητες πριν το έτος 2009

δ) συνταξιοδοτημένοι συνάδελφοι έχουν το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι εφόσον παραμένουν ενεργά μέλη και έχουν τακτοποιήσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις προς τον ΣΕΜΜΝ

Οδηγίες προς υποψηφίους για το ΔΣ και το Πειθαρχικό Συμβούλιο

Οι υποψήφιοι παρακαλούνται να μελετήσουν τις οδηγίες που προαναφέρθηκαν. Εφόσον πληρούν τις προϋποθέσεις, παρακαλούνται να αποστείλουν το αργότερο έως 31 Ιανουαρίου 2011 ενυπόγραφη αίτηση με τα πλήρη τους στοιχεία, στην οποία να αναγράφεται «παρακαλώ να κάνετε δεκτή την υποψηφιότητά μου για το Διοικητικό Συμβούλιο/Πειθαρχικό Συμβούλιο του ΣΕΜΜΝ». Παρακαλούνται όσα μέλη επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα να τακτοποιήσουν το θέμα της αίτησης το συντομότερο δυνατό προκειμένου να ετοιμαστεί το ψηφοδέλτιο.

Οδηγίες προς ψηφοφόρους

Η ψηφοφορία είναι μυστική και γίνεται με την προσωπική παρουσία του μέλους στον τόπο διεξαγωγής των εκλογών. Εξαιτίας της «διασποράς» των μελών σε μεγάλη περιφέρεια, ωστόσο και δεδομένων των προβλημάτων προσέλευσης που δημιουργούνται από τις ανάγκες κάλυψης του κυκλικού προγράμματος των κυκλικών, η ψήφος μπορεί να γίνει και ταχυδρομικά, ακολουθώντας συγκεκριμένη διαδικασία προς εξασφάλιση της ατομικότητας της ψήφου και της μυστικότητάς της. Παρακαλούνται όσα μέλη επιθυμούν να ψηφίσουν αλλά δεν δύνανται να παραβρεθούν προσωπικά, να επικοινωνήσουν με το Σύλλογο προκειμένου να λάβουν οδηγίες. Επισημαίνεται ότι ψήφος με οποιονδήποτε άλλο τρόπο δεν θα γίνει αποδεκτή.

Στην ιστοσελίδα μας θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για τη διαδικασία και θα κοινοποιηθούν και τα ονόματα των υποψηφίων αμέσως μόλις οριστικοποιηθεί το ψηφοδέλτιο.

 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s