Με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνουμε ότι η νέα, κοινή ιστοσελίδα των 9 συλλόγων Μαιών – Μαιευτών της Ελλάδας, είναι πλέον διαθέσιμη στο διαδίκτυο, στη διεύθυνση www.smme.gr
Στα περιεχόμενά της θα εντοπίσετε πληροφορίες που αφορούν στους συναδέλφους που απασχολούνται σε κάθε τομέα, στα νέα και τις δράσεις των συλλόγων, στα νομικά ζητήματα, στα οποία παρατίθενται οι νόμοι που διέπουν το μαιευτικό επάγγελμα προς ενημέρωση και ανακοινώσεις πάσης φύσεως που ενδιαφέρουν. Θα εντοπίσετε επίσης τα τεύχη του περιοδικού «Ελευθώ» σε ηλεκτρονική μορφή, ως πρώτο και απαραίτητο στάδιο της διαδικασίας αποδελτίωσής του, που μας αφορά όλους και είναι ιδιαίτερα σημαντική. Θα βρείτε τις κατευθυντήριες οδηγίες, όπως αυτές διαμορφώνονται στα παγκόσμια συνέδρια του κλάδου μας.
Εκτός όμως απο τις πληροφορίες που μας αφορούν ως επαγγελματίες, αποφασίσαμε η ιστοσελίδα να παρέχει πληροφόρηση σε μητέρες και ζευγάρια, υπεύθυνη κι επιστημονικά τεκμηριωμένη αλλά και σε νεαρά παιδιά, που θέλουν να ενημερωθούν για τις σπουδές και τη σταδιοδρομία στο δύσκολο αλλά τόσο ενδιαφέροντα χώρο της Μαιευτικής. Θεωρούμε ότι η νέα ιστοσελίδα θα αποτελέσει κεντρική πηγή ενημέρωσης κι επικοινωνίας μεταξύ των συναδέλφων.

(σημείωση: το παρόν ιστολόγιο του ΣΕΜΜΝ, όπως και οι ιστοσελίδες και ιστολόγια των υπολοίπων συλλόγων θα συνεχίσουν να υπάρχουν στο διαδίκτυο και θα ενημερώνονται κανονικά).

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s