Αγαπητοί συνάδελφοι,

όπως γνωρίζετε δημιουργήθηκε ενιαία ιστοσελίδα των εφετειακών συλλόγων Μαιών – Μαιευτών που υπάρχουν σε ολόκληρη τη χώρα, στη διεύθυνση www.smme.gr. Στη σελίδα μας εκεί μπορείτε να ενημερώνεστε για τη δραστηριότητα των Μαιών/Μαιευτών σε όλη την Ελλάδα (συνέδρια, σεμινάρια, ημερίδες κλπ). Υπάρχουν επίσης οι κατευθυντήριες οδηγίες περί μαιευτικής, όπως και Νομοθεσία που μας αφορά (νόμοι, προεδρικά διατάγματα κλπ) αλλά θα αναρτούνται και οι αποφάσεις των ΔΣ των Συλλόγων, προς πληρέστερη ενημέρωση των μελών τους.
Ακόμα, υπάρχει ενότητα που αφορά στην αποδελτίωση του περιοδικού «Ελευθώ», με αναρτημένες οδηγίες για τους συγγραφείς και τα προηγούμενα τεύχη σε ηλεκτρονική μορφή. Ενότητα για υποψήφιους φοιτητές Μαιευτικής, με πληροφορίες γύρω από το επάγγελμά μας και το εκπαιδευτικό πρόγραμμα, καθώς και ενότητα σχετική με βασικές πληροφορίες και συμβουλές που αφορούν νέα ζευγάρια που προγραμματίζουν να αποκτήσουν παιδί.
Όπως παρατηρείτε, η ιστοσελίδα μας περιέχει πλήθος πληροφοριών για τον καθένα και ως εκ τούτου θα σας παρακαλούσαμε να την παρακολουθείτε σε τακτική βάση και να τη συστήνετε σε κάθε ενδιαφερόμενο.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s