Σας ενημερώνουμε ότι το προσεχές διάστημα διοργανώνονται τα εξής συνέδρια – σεμινάρια από τους συλλόγους Μαιών – Μαιευτών:

  1. Εορτασμός Παγκόσμιας Ημέρας της Μαίας και του Μαιευτή Ο ΣΕΜΜ Αθήνας, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα της Μαίας και του Μαιευτή διοργανώνει την Κυριακή 8 Μαϊου 2011 και ώρα 11:οο εκδήλωση στο Ιερό της θεάς Αρτέμιδας στη Βραυρώνα Αττικής. Στην εκδήλωση θα υπάρξουν χαιρετισμοί, ομιλίες, ξενάγηση στον αρχαιολογικό χώρο και κοινωνική εκδήλωση. Ο συγκεκριμένος χώρος επιλέχθηκε λόγω του ότι κατά την αρχαιότητα η Άρτεμις θεωρούνταν προστάτιδα του τοκετού και των νεογνών
  2. ΣΕΜΜ Κρήτης: 1ο μετεκπαιδευτικό σεμινάριο Μητρικού Θηλασμού Ο ΣΕΜΜ Κρήτης διοργανώνει το 1ο σεμινάριο Μητρικού Θηλασμού, υπό την αιγίδα του ΥΥΚΑ και της 7ης ΥΠΕ. Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις 20 και 21 Μαϊου 2011 στο Ηράκλειο.
  3. ΣΕΜΜ Κρήτης: 12ο Πανελλήνιο Συνέδριο Μαιευτικής Το 12ο Πανελλήνιο Συνέδριο θα φιλοξενηθεί από τον ΣΕΜΜ Κρήτης από 18 έως 21 Οκτωβρίου 2012, στο Ξενοδοχείο Candia Maris στην Αμμουδάρα Ηρακλείου. Το θέμα του είναι » Μαία – Μαιευτής στην καθ’ ημέρα πράξη: Δυνατότητες – προοπτικές – προκλήσεις». Θεματικές ενότητες, κόστος συμμετοχής και προθεσμίες θα ανακοινωθούν σε δεύτερο χρόνο.
  4. 6η  επιστημονική διημερίδα «έρευνα στη μαιευτική φροντίδα» Το τμήμα Μαιευτικής του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης, με αφορμή τον εορτασμό της παγκόσμιας ημέρας της μαίας, διοργανώνει επιστημονική διημερίδα στις 12 και 13 Μαίου 2011 στο νέο αμφιθέατρο της ΣΕΥΠ του ΑΤΕΙ. Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 20 ευρώ
  5. ΣΕΜΜ Θεσσαλονίκης: 15ο μετεκπαιδευτικό σεμινάριο «προετοιμασία για γονεϊκότητα» Ο ΣΕΜΜ Θεσσαλονίκης διοργανώνει το 15ο μετεκπαιδευτικό σεμινάριο προετοιμασίας για γονεϊκότητα στις 21 και 22 Μαϊου. Παράλληλα θα πραγματοποιηθούν από την «Ευτοκία» κλινικά φροντιστήρια στην ψυχοπροφύλαξη, με περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων, από 19 έως και 22 Μαϊου.
  6. 1ο Πανελλήνιο συνέδριο Ψυχοπροφυλακτικής Εταιρείας. Η Ελληνική Ψυχοπροφυλακτική Εταιρεία, σε συνεργασία με τον ΣΕΜΜ Αθήνας και Ιωαννίνων, διοργανώνει το πρώτο της πανελλήνιο συνέδριο με θέμα : «Φυσικός Τοκετός: τα οφέλη για τη μητέρα και το νεογνό». Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί από 14 έως 16 Οκτωβρίου 2011 στα Ιωάννινα. Το κόστος του είναι 50 ευρώ για εγγραφές έως 12 Ιουνίου και 70 ευρώ μετά την ημερομηνία αυτή, ενώ το κόστος συμμετοχής στα φροντιστήρια είναι 10 ευρώ. Προθεσμία υποβολής εργασιών έως 12 Ιουνίου.
  7. 29ο παγκόσμιο συνέδριο Μαιών – Μαιευτών Η παγκόσμια συνομοσπονδία Μαιών διοργανώνει το 29ο συνέδριό της στο Durban στης Νότιας Αφρικής, από 19 έως 23 Ιουνίου 2011
  8. ΣΕΜΜ Ναυπλίου: 2ο μετεκπαιδευτικό σεμινάριο μητρικού θηλασμού Ο ΣΕΜΜ Ναυπλίου διοργανώνει το 2ο μετεκπαιδευτικό του σεμινάριο στο μητρικό θηλασμό, το Σεπτέμβριο, σητν πόλη του Ναυπλίου. Ο αριθμός των συμμετεχόντων θα είναι περιορισμένος. Περισσότερες πληροφορίες σε δεύτερο χρόνο.

Παρακαλούνται οι συνάδελφοι που επιθυμούν περισσότερες πληροφορίες για τα παραπάνω συνέδρια και σεμινάρια να επικοινωνούν με τους διοργανωτές Συλλόγους ή με τον ΣΕΜΜ Ναυπλίου καθημερινά καθώς και στην ιστοσελίδα των εφετειακών συλλόγων

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s