Αγαπητοί συνάδελφοι,
Η Ελληνική Εταιρεία Περιγεννητικής Ιατρικής, ως γνωστόν, πρωταρχικό στόχο έχει την μείωση της περιγεννητικής θνησιμότητας και νοσηρότητας η οποία έχει επιτευχθεί τα τελευταία 20 χρόνια μέσα από την καλή επιστημονική ενημέρωση και την στενή συνεργασία μεταξύ όλων των εμπλεκόμενων φορέων. Kορυφαία επιστημονική εκδήλωση της Εταιρείας αποτελεί το συνέδριο που γίνεται κάθε 2 χρόνια.
Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής, έχω τη χαρά να σας προσκαλέσω στο 16o Πανελλήνιο Συνέδριο Περιγεννητικής Ιατρικής που θα πραγματοποιηθεί στηνΑθήνα στις 21-23 Οκτωβρίου 2011, στο Μέγαρο Μουσικής.
Το συνέδριο αποβλέπει στην υψηλού επιπέδου επιστημονική ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των διαφόρων ειδικοτήτων που άπτονται της Περιγεννητικής Ιατρικής αλλά και μεταξύ των κλινικών γιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού, Μαιών/Μαιευτών και Νοσηλευτών/τριών. Αποτελεί επίσης μια ιδανική ευκαιρία να παρουσιαστεί το κλινικό και ερευνητικό έργο των μελών και των συμμετεχόντων σύνεδρων.
Τα θέματα του συνεδρίου καλύπτουν όλους τους τομείς της Περιγεννητικής Ιατρικής. Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στην προγεννητική διάγνωση-ενδομήτρια θεραπεία και στην πρόληψη προωρότητας. Άλλα θέματα που επικεντρώνουν το επιστημονικό ενδιαφέρον είναι η νευροπροστασία-νευροαπεικόνιση, τα αναπνευστικά προβλήματα και η πνευμονική υπέρταση στο νεογνό.
Διακεκριμένοι Έλληνες και ξένοι ομιλητές θα παρουσιάσουν τις νεότερες εξελίξεις, μέσα από διαλέξεις, στρογγυλές τράπεζες και αντιπαραθέσεις. Με επιλεγμένες προφορικές ανακοίνωσεις και διαλέξεις θα γίνουν οι συνεδριάσεις κοινού ενδιαφέροντος, ενώ θα υπάρχουν και αναρτημένες ανακοινώσεις.
Ευελπιστούμε στην ενεργό συμμετοχή όλων των συναδέλφων με απώτερο στόχο την καλύτερη δυνατή επιστημονική ενημέρωση, ενώ ταυτόχρονα μας παρέχεται η δυνατότητα της περαιτέρω σύσφιξης των σχέσεων μεταξύ των διάφορων συναφών ειδικοτήτων αλλά και των διαπροσωπικών μας επαφών μέσα από τις κοινωνικές εκδηλώσεις του συνεδρίου.
Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
Νικόλαος Παπαντωνίου
Αν. Καθηγητής Μαιευτικής & Γυναικολογίας
Πανεπιστημίου Αθηνών
Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε εδώ
Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s