Πριν από ένα χρόνο αποφασίσαμε την έκδοση ενός «περιοδικού» – ενημερωτικού εντύπου, το οποίο θα ενημέρωνε τα μέλη μας για τις δραστηριότητες του Συλλόγου και θα διανέμονταν ηλεκτρονικά σε όποιον συνάδελφο το επιθυμούσε.
Παρά τη θετική μας διάθεση, ωστόσο, παρουσιάστηκαν ορισμένες δυσκολίες, με αποτέλεσμα να διακοπεί η δημιουργία του, παρά τη σχετική μας επιθυμία.
Παρά ταύτα, αποφασίσαμε να κάνουμε μία ακόμα προσπάθεια, υπερνικώντας τα εμπόδια, ώστε το ενημερωτικό έντυπο «Αγνοδίκη» να ξεκινήσει να διανέμεται ξανά, με τη διαφορά ότι αυτή τη φορά η διανομή του θα είναι ηλεκτρονική σε όσα μέλη δηλώσουν ότι επιθυμούν κάτι τέτοιο, ενώ θα στέλνεται ταχυδρομικά μόνο στις Μαιευτικές Κλινικές, ώστε να το λαμβάνουν όσες Μαίες και Μαιευτές δεν έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες διαδικτύου.
Στο έντυπο θα καταγράφονται οι δραστηριότητες του Συλλόγου μας και διάφορες ανακοινώσεις Μαιευτικού ενδιαφέροντος, ενώ παράλληλα μπορούν να δημοσιεύονται επιστολές μελών μας ενυπόγραφες, με στόχο την επικοινωνία των μελών με το Σύλλογο.

Για το ΔΣ του ΣΕΜΜ Ναυπλίου

Μιχάλης Μώρος
Πρόεδρος

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s