Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το 2ο Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο Μητρικού Θηλασμού που διοργάνωσε ο Σύλλογός μας από 16 έως και 18 Σεπτεμβρίου 2011 στην πόλη του Ναυπλίου. Η προσέλευση ξεπέρασε κάθε προσδοκία, καθώς συνολικά περίπου 150 άτομα τίμησαν με την παρουσία τους την επιστημονική μας συνάντηση.
Τα σχόλια που λάβαμε τόσο μέσω των εντύπων αξιολόγησης όσο και μέσα από προσωπικά μηνύματα, τηλεφωνήματα, sms και emails ήταν ενθουσιώδη, σχολιάζοντας ιδίως την ποικιλία της θεματολογίας, εμπλουτισμένης με νέα θέματα, την επιβλητικότητα του χώρου, την αφθονία του συνεδριακού υλικού, την ομορφιά της πόλης και τη λεπτομερή διοργάνωση. Τα σχόλια αυτά αποτελούν δικαίωση της επιλογής  για την πραγματοποίηση του σεμιναρίου στο συγκεκριμένο τόπο και χρόνο, παρά το γεγονός ότι υπήρξαν και διαφορετικές εισηγήσεις. Ιδιαίτερα ενθαρρυντική ήταν η συμμετοχή Μαιών από ολόκληρη την περιφέρεια Πελοποννήσου αλλά επιπλέον από τις εξής περιοχές: Θεσσαλονίκη, Καβάλα, Ζάκυνθο, Λάρισα, Λέρο, Κρήτη, Κύπρο, Φθιώτιδα, Βόλο κλπ. Πέρα από το επιστημονικό μέρος, οι σύνεδροι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ξενάγηση στην πόλη με το τουριστικό αμαξίδιο και να βιώσουν τη φιλοξενία της Αργολίδας.
Εκ μέρους του ΔΣ του ΣΕΜΜ Ναυπλίου σας ευχαριστώ για τη συμμετοχή σας αλλά και για τα πολύ θερμά κι ενθαρρυντικά σας σχόλια.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s