Το συνέδριο της ψυχοπροφυλακτικής εταιρείας που πραγματοποιήθηκε στα Ιωάννινα από 14 έως και 16 Οκτωβρίου 2011 σημείωσε μεγάλη επιτυχία, καθώς το παρακολούθησαν περίπου 500 σύνεδροι και φοιτητές. Στις εργασίες του παρέστησαν καταξιωμένοι κι έμπειροι ομιλητές ενώ το στήριξαν με τη συμμετοχή τους όλοι οι Πρόεδροι των εφετειακών Συλλόγων Μαιών της χώρας. Το ΣΕΜΜ Ναυπλίου εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος και η Ταμίας.
Το επόμενο συνέδριο θα πραγματοποιηθεί, κατά πάσα πιθανότητα, σε δύο χρόνια στο Βόλο. Έως τότε ως ΣΕΜΜ Ναυπλίου εκφράζουμε την ευαρέσκειά μας για τη μαζική προσέλευση συναδέλφων σε συνέδρια που αφορούν τον κλάδο και την επιστήμη μας, ιδίως σε αυτούς τους δύσκολους από πολλές απόψεις καιρούς. Είναι σημαντικό να επιδιώκουμε να παραμένουμε επιστημονικά ενημερωμένοι αλλά και να συσφίγγουμε τις διαπροσωπικές μας σχέσεις διαμέσου των συνεδρίων αλλά και των διαφόρων εκδηλώσεων που προγραμματίζονται από όλους τους Συλλόγους.
Εκφράζουμε, λοιπόν, τα συγχαρητήριά μας στην οργανωτική επιτροπή της Ψυχοπροφυλακτικής Εταιρείας καθώς και στους ΣΕΜΜ Αθήνας και Ιωαννίνων για την ωραία διοργάνωση και περιμένουμε το επόμενο συνέδριο.

Ο Πρόεδρος του ΔΣ του ΣΕΜΜ Ναυπλίου

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s