Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το 16ο Πανελλήνιο Συνέδριο Περιγεννητικής Ιατρικής που έλαβε χώρα από 21 έως και 23 Οκτωβρίου 2011 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών υπό τη διοργάνωση της Ελληνικής Εταιρείας Περιγεννητικής Ιατρικής.
Το συνέδριο περιλάμβανε και δύο συνεδρίες Μαιών – Μαιευτών, οι οποίες επίσης είχαν σημαντική επιτυχία και έτυχαν πολύ ευνοϊκών σχολίων από τους Καθηγητές και τους λοιπούς παριστάμενους τόσο εξαιτίας της μεγάλης συμμετοχής συναδέλφων και φοιτητών όσο και λόγω της ποιότητας των εργασιών που παρουσιάστηκαν.
Συγκεκριμένα παρουσίασαν εργασίες οι συνάδελφοι κ. κ. Τουφίδου, Πεχλιβάνη, Στάμου, Αντωνίου και Δάγλα, ενώ τον ΣΕΜΜ Ναυπλίου εκπροσώπησε με ομιλία του ο Πρόεδρος κ. Μώρος. Επίσης στη συνεδρία Μαιών παρουσιάστηκαν εργασίες της κ. Μέξη – Μπουρνά και της ψυχολόγου κ. Γιακουμάκη, οι οποίες καθήλωσαν το ακροατήριο. Τις εργασίες του συνεδρίου στις συνεδρίες των Μαιών τίμησαν με την παρουσία τους η Πρόεδρος κ. Πανανή, η Αντιπρόεδρος κ. Πεχλιβάνη και το ΔΣ του ΣΕΜΜ Αθήνας καθώς και η Καθηγήτρια του τμήματος Μαιευτικής του ΑΤΕΙ Αθήνας κ. Λυκερίδου.
Ως Σύλλογοι Μαιών – Μαιευτών είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι για την – για πολλοστή φορά – δυναμική και μαζική συμμετοχή συναδέλφων και φοιτητών σε επιστημονικές εκδηλώσεις διότι η παρουσία μας αποδεικνύει έμπρακτα την προσήλωσή μας στη συνεχιζόμενη εκπαίδευση στην επιστήμη μας αλλά παράλληλα και το υψηλό επιστημονικό επίπεδο των Μαιών και Μαιευτών που συμμετέχουν παρουσιάζοντας εργασίες.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s