Ο Σύλλογος Μαιών – Μαιευτών Χανίων Κρήτης διοργανώνει το 12ο Πανελλήνιο Συνέδριο Μαιών – Μαιευτών «Η Μαία στην καθ’ ημέρα πράξη» από 17 έως 20 Οκτωβρίου 2012 στο Ξενοδοχείο Creta Maris στη Χερσόνησο Ηρακλείου.

Προθεσμία υποβολής περιλήψεων: έως 20 Ιουνίου 2012

Κόστος συμμετοχής, πληροφορίες σχετικά με την υποβολή εργασιών, το κόστος συμμετοχής και τα πακέτα φιλοξενίας μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα http://www.maies2012.gr ή να απευθυνθείτε στο ΣΕΜΜ Κρήτης

Αγαπητές /τοί Συνάδελφοι,

Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και χαρά για μένα και τα Μέλη του Δ.Σ. να σας προσκαλέσουμε να συμμετάσχετε στις εργασίες του 12ου Πανελληνίου Συνεδρίου Μαιών – Μαιευτών, που θα φιλοξενηθεί στο Ηράκλειο της Κρήτης από τις 17 έως τις 20 Οκτωβρίου 2012 και διοργανώνεται από το Σύλλογο Μαιών /των Κρήτης.
Περισσότερο από μισό αιώνα αδιάλειπτης παρουσίας και ουσιαστικής προσφοράς των Μαιών στη χώρα μας, μαζί και με τη συνεχή και αδιάκοπη εξέλιξη της Μαιευτικής Επιστήμης και Τέχνης, οι Μαίες /τες καλούνται για μια ακόμη φορά να βρεθούν μαζί στην επιστημονική αυτή συνάντηση που αποτελεί κορυφαίο γεγονός και σημαντική στιγμή για να επαναπροσδιορίσουμε το ρόλο της Μαίας /τή ως πολυδύναμου επαγγελματία υγείας.
Σκοπός μας είναι μέσα από την υψηλού επιπέδου επιστημονική ενημέρωση να αναπτύξουμε την παρούσα κατάσταση, να διερευνήσουμε τα μονοπάτια της προοπτικής – εξέλιξης του Μαιευτικού επαγγέλματος και να συσφίξουμε τις μεταξύ μας σχέσεις.
Έχοντας την πίστη, ότι μαζί με τους Ομιλητές – Εισηγητές που θα τιμήσουν με την παρουσία τους το Συνέδριο, μέσα από διαλέξεις, στρογγυλά τραπέζια, κλινικά φροντιστήρια και άλλες δραστηριότητες, η δική σας ενεργή συμμετοχή θα καθορίσει την επιτυχία του Συνεδρίου.
Σας περιμένουμε στο γλυκό φθινοπωρινό Ηράκλειο.
Με τιμή,

Εύα Βασιλάκη
Πρόεδρος του Συνεδρίου

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s