Εκ μέρους του ΔΣ του ΣΕΜΜ Ναυπλίου θα ήθελα να ευχαριστήσω το Συντονιστικό Συμβούλιο για την τιμή που μας έκανε να αναθέσει στο Σύλλογό μας τη διοργάνωση του επόμενου, 13ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Μαιών – Μαιευτών που, Θεού θέλοντος, θα πραγματοποιηθεί στο Ναύπλιο το 2014.
Θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να διοργανώσουμε ένα υψηλών προδιαγραφών συνέδριο, αντάξιο της ιστορίας του κλάδου μας και του κοινωνικού κι επιστημονικού μας ρόλου, που είναι ευρέως αποδεκτός από την κοινωνία. Θα προσπαθήσουμε, αξιοποιώντας όλο το υπάρχον δυναμικό, έμψυχο και άψυχο, να παραδώσουμε στη μαιευτική κοινότητα ένα συνέδριο που πραγματικά θα παρέχει τις τελευταίες εξελίξεις στην επιστήμη μας, προτάσεις για βελτίωσή της και ανταλλαγή απόψεων αλλά και τεκμηρίωση, που είναι εκ των ουκ άνευ στις επιστήμες υγείας ιδιαίτερα. Πέρα από το επιστημονικό κομμάτι, θα φροντίσουμε ώστε τις ημέρες που θα βρίσκεστε μαζί μας να ζήσετε τη φιλοξενία μας και να γνωρίσετε τον πανάρχαιο τόπο της Αργολίδας, στον οποίο είναι βέβαιο πως έζησαν και εργάστηκαν από τις πρώτες Μαίες της ιστορίας.
Οι συμβουλές, οι απόψεις και οι παροτρύνσεις σας θα μας βοηθήσουν να πραγματοποιήσουμε ένα συνέδριο όχι μόνο όπως πρέπει να είναι αλλά και όπως θα θέλατε. Πάνω από όλα, όμως, ευελπιστούμε στη συμμετοχή και την παρουσία σας, τόσο με την υποβολή προφορικών και αναρτημένων ανακοινώσεων όσο και με τη φυσική σας παρουσία.
Με την ευχή έως τότε να είμαστε όλοι καλά και η πατρίδα μας να βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση από τη σημερινή, σας περιμένουμε!

Ο Πρόεδρος του ΔΣ του ΣΕΜΜ Ναυπλίου

Μιχάλης Μώρος

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s