ΣΗΜΑΠαρακαλούνται όλα τα μέλη του ΣΕΜΜ Ναυπλίου να τακτοποιήσουν το συντομότερο δυνατό την εξόφληση της ετήσιας συνδρομής για το 2013 καθώς και τις πιθανές οφειλές τους για παρελθόντα έτη, όπως προκύπτουν από την ισχύουσα νομοθεσία.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΜΜ Ναυπλίου, αναγνωρίζοντας τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης και παρά το γεγονός ότι η συσσώρρευση οφειλών αποτελεί προσωπική και αποκλειστική ευθύνη του καθενός μέλους, έχει αποφασίσει να δοθεί η δυνατότητα τμηματικής εξόφλησης σε προκαθορισμένο αλλά εύλογο χρονικό διάστημα καθώς και να γίνουν ειδικές διευκολύνσεις σε άνεργους συναδέλφους, υπό την προϋπόθεση ότι θα διαθέτουν κάρτα ανεργίας από τον ΟΑΕΔ.
Για το λόγο αυτό, μέλη που έχουν συσσωρευμένες οφειλές και άνεργοι συνάδελφοι, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τον Πρόεδρο του ΣΕΜΜ Ναυπλίου προκειμένου να ενημερωθούν για τις διευκολύνσεις που παρέχονται ώστε να εξοφλήσουν τις οφειλές τους.
Υπενθυμίζουμε για πολλοστή φορά πως η καταβολή ετήσιας συνδρομής απορρέει από τους ισχύοντες νόμους και αποτελεί υποχρέωση όλων μας προκειμένου να διαθέτουμε ανανεωμένη επαγγελματική ταυτότητα και να ασκούμε το μαιευτικό επάγγελμα νόμιμα. Πέραν αυτών, η ετήσια συνδρομή αποτελεί το μοναδικό έσοδο για να καλυφθούν τα έξοδα λειτουργίας και οι πολλαπλές δραστηριότητες του Συλλόγου μας καθώς αυτός, όπως και οι λοιποί ΣΕΜΜ δεν επιχορηγούνται από το ελληνικό κράτος.
Η τακτοποίηση των οικονομικών υποχρεώσεων καθίσταται σημαντική για τον επιπλέον λόγο της διοργάνωσης εκ μέρους μας του 13ου Πανελλήνιου Συνεδρίου το 2014 στο Ναύπλιο.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s