Στις 19 και 20 Νοεμβρίου 2016  η Ελληνική Εταιρεία Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης οργανώνει στο Αρεταίειο Νοσοκομείο δύο ημερήσια σεμινάρια NLS.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε  παιδίατρους, μαίες/τες, νοσηλεύτριες/τες, αναισθησιολόγους, μαιευτήρες και γενικά σε όλους τους επαγγελματίες υγείας που μπορεί να βρεθούν αντιμέτωποι με ένα νεογνό σε ανάγκη για αναζωογόνηση στην γέννηση ή τις πρώτες μέρες της ζωής του. Το σεμινάριο προσφέρει το θεωρητικό υπόβαθρο των γνώσεων και τις τεχνικές δεξιότητες που απαιτούνται στην αντιμετώπιση αυτή. Η θεωρητική και τεχνική κατάρτιση των ανωτέρω επαγγελματιών υγείας είναι καθοριστικής σημασίας για τη βελτίωση των δεικτών νεογνικής και απώτερης θνησιμότητας/νοσηρότητας.

 

Το κόστος του σεμιναρίου ανέρχεται σε 150 ευρώ τα οποία καλύπτουν το κόστος του βιβλίου που λαμβάνουν οι υποψήφιοι πριν το σεμινάριο, το γεύμα-καφέ που προσφέρεται στη διάρκεια του σεμιναρίου και τα δικαιώματα πιστοποίησης από το ERC. Ας σημειωθεί ότι οι εκπαιδευτές προσφέρουν το έργο τους εθελοντικά.

 

Καθώς η πρακτική άσκηση σε νεογνικά προπλάσματα γίνεται σε μικρές ομάδες υπάρχει περιορισμός του αριθμού των συμμετεχόντων σε 24-26 άτομα ανα σεμινάριο. Γι αυτό  όσοι συνάδελφοι ενδιαφέρονται να το δηλώσουν κατά το δυνατόν συντομότερο στη Γραμματεία της Ελληνικής Εταιρείας Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης τηλ:2110121756,  email: info@eekaa.com, site: www.eekaa.gr

 

 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s