Ο Επιστημονικός Σύλλογος Μαιών – Μαιευτών Ναυπλίου, σε συνεργασία με τον ΣΕΜΜ Αθήνας, διοργανώνουν το Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013 στην Κόρινθο κλινικό φροντιστήριο ανάνηψης νεογνού, με θεωρητική διδασκαλία και πρακτική εξάσκηση σε προπλάσματα. Το σεμινάριο απευθύνεται αποκλειστικά σε Μαίες – Μαιευτές, Γυναικολόγους, Παιδίατρους, Γενικούς Ιατρούς καθώς και σε ειδικευόμενους των αντίστοιχων ειδικοτήτων. Το συμβολικό κόστος συμμετοχής ανέρχεται σε 10 ευρώ.
Εξαιτίας του περιορισμένου αριθμού συμμετεχόντων, που για λόγους διευκόλυνσης της πρακτικής άσκησης στα προπλάσματα έχει καθοριστεί στα 30 άτομα, παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν με τον ΣΕΜΜ Ναυπλίου προκειμένου να εξασφαλίσουν θέση. Μετά τη συμπλήρωση των 30 εκπαιδευόμενων, καμία συμμετοχή δε θα γίνει αποδεκτή και επίσης δε θα γίνουν εγγραφές την ημέρα του σεμιναρίου.
Ημερομηνία έναρξης εγγραφών: 1 Δεκεμβρίου 2012. Θα τηρηθεί αυστηρά η σειρά προτεραιότητας. Θα χορηγηθούν πιστοποιητικά παρακολούθησης.
Με το πέρας του φροντιστηρίου θα γίνει κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου και θα προσφερθούν κεράσματα και συμβολικά δώρα.
Υπεύθυνη Κλινικού Φροντιστηρίου: Δρ. Νικολέττα Ιακωβίδου, Επίκουρη Καθηγήτρια Παιδιατρικής Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ο Πρόεδρος του ΔΣ
Μιχάλης Μώρος
Μαιευτής, MSc

Σχολιάστε